VENTILATION

Vi levererar allt från kompletta ventilationssystem eller enstaka delar till reparationer av diverse komponenter. Behöver ni ett nytt helt nytt ventilationssystem eller bara hjälp med en enskild komponent kan vi hjälpa till. Vi reparerar och byter även enskilda delar i ventilationssystemet som
– Fläktar och kökskåpor.
– Aggregat och värmeväxlare.
– Ventilationskanaler och don.
Är byggnadens ursprungliga funktion och utseende ändrad påverkar det ventilationen.Det är därför lika viktigt att tänka på detta för i värsta fall leder detta till att funktionen inte är som den ska.Vi kan anpassa och ändra ventilationen efter de ändringar som gjorts för att säkerställa att ventilationen fungerar som tänkt.

BYGGTJÄNSTER

Med våra lokala underleverantörer utför vi mindre och medelstora typer av renoverings- & byggnadsarbeten:

Nybyggnation

Nybyggnation så som stugor, garage eller carport. Vi trivs med små uppdrag. Ni kanske redan vet hur ni vill ha det, om inte, så hjälper vi gärna till med ideér & lösningar så ni får precis som ni tänkt er. Dokumenterad Arbetsmiljöutbildning är obligatorisk för alla företag som utför bygg- reparations- renoverings- eller underhållsarbeten mot betalning. För att få utföra ett nybyggnadsprojekt krävs det att byggentreprenören har genomgått behörig branschutbildning.

Tillbyggnad

Med en till- eller ombyggnad kan man förändra mycket. Tex en härlig vinterträdgård att njuta i. Eller har huset blivit för litet? Önskar du nya planlösningar?

Kanske ska du utöka eller förändra din verksamhet så som lager till kontor eller liknande?

Vi och våra lokala hantverkare har all den kompetens och erfarenhet som krävs för de flesta typer av om- och tillbyggnation.

Renovering

Behöver du renovera ellerär du bara trött på det gamla? Kanske behöver du fler rum, takkupa eller en ny planlösning. Kök, badrum, fasader, tak, lägenheter, kontor, fritidshus, källare mm.

Vi utför alla typer av renoveringar, från det lilla enkla till det stora exklusiva för både privatpersoner och företag.

Vi och våra lokala samarbetspartners har alla de certifikat och försäkringar som krävs för att leverera ett godkänt och väl utfört arbete.

Dörr/Fönsterbyte

Fönster har stor betydelse husets karaktär.
Nya fönster kan bidra till ett nytt utseende till huset, mindre ljudstörningar eller lägre driftkostnad, inte minst vid en renovering och energieffektivisering.
Det finns många olika fabrikat att välja på. Vi hjälper dig att välja rätt fönster till er & ert ändamål.

Uterum / altan

En mysig altan eller uteplats är något många önskar sig. Den kan vara helt öppen, inglasad eller en kombination. Allt fler väljer att förlänga utomhussäsongen genom att bygga till ett uterum och komplettera med trädäck, pool, bubbelbad eller utekök för många trevliga middagar.  Vi och våra lokala samarbetspartners har alla de certifikat och försäkringar som krävs för att leverera ett godkänt och väl utfört arbete. 

ANLÄGGNING

  • klippa och trimma uteväxter
  • ta upp löv
  • gallra buskar
  • beskära träd
  • sköta planteringar
  • sopa, skotta och sanda
  • plocka skräp och tömma soptunnor

Vid inre fastighetsskötsel kan vi bland annat: åtgärda enklare fel, ta hand om avfall hjälpa till vid flytt m.m.

Vi hjälper dig att måla om

Några lager färg gör stor skillnad när det kommer till renovering. Inte bara blir bostaden mer attraktiv vid försäljning, du får också en trevligare hemmiljö på köpet. Med ny färg kan du få bort gamla fläckar och andra slitningar på väggar, tak och golv.

Vi ser över dina golv

Slitna och gamla golv är svåra att dölja. Även du inte har råd att byta ut golvet, lägga ny matta eller klickgolv borde du satsa på att tvätta, slipa och ta bort fläckar från golvet. Med lite omvårdnad kan golven se helt okej ut. Har du trägolv kan vi kan lacka eller måla om golven för att få bort den slitna känslan. Vi finns att hjälpa.

Ge köket ett lyft

Att byta ut ett helt kök är kostsamt och nästan aldrig lönsamt om du vill sälja din bostad. Vi kan hjälpa t-ex byta ut bänkskivan eller slipa och ytbehandla den du redan har för att få en fräschare känsla.

Vi kan uppdatera ditt badrum

Badrummet är kanske det viktigaste rummet att se över men också det dyraste att renovera. Något som kan göra stor skillnad är att byta ut handfat eller toalettstol. Med detaljer såsom ny spegel och en ommålad kommod kommer du också långt.

Vi kan underhålla din tomt

Om du har en tomt är det viktigt att den ser städad och välskött ut. Vi kan hjälpa med att klippa gräset, rensa ogräs och underhålla buskar och träd. 

Byta ytterdörr

Det första man möts av när man besöker ditt hem är ytterdörren.Har du inte tänkt dig byta rakt av, då kan vi tvätta  måla om ytterdörren, sätta upp en portklapp och byta ut dörrhandtaget.

Glaspartier och fasad

Vi kan också göra ditt tak rent med  t.ex högtryckstvätt, tvätta fasaden och olja in altanen för att undvika att huset åldras i förtid.

Byta fönster

Att byta fönster tillhör inte direkt vardagen för många av oss. Men när det väl ska göras är det ett stort och viktigt val. Vi kan hjälpa både med fönsterval och fönsterbyte.