JiEN Entreprenad AB – Ert byggprofs i Skåne!

Jien Entreprenad AB startade 2001 med en enkel idé att fler människor ska få över tid till annat och få mer energi i vardagen. Vi är  nu sju anställda som hjälper befintliga som nya kunder med byggtjänster. Att underlätta vardagen för våra kunder är det vi brinner för! Vi bedriver vår verksamhet i i Malmö med omnejd och har planer att växa till hela Skåne.

Vårt klientel består idag av såväl privata hushåll, bostadsrättsföreningar som större lokala bolag. För att få och behålla deras förtroende har Jien Entreprenad AB alltid efterföljt följande ledstjärnor: att ständigt eftersträva högsta kvalitet och tillmötesgå sina kunders varierande önskemål. Dessa två är våra viktigaste styrkor, testa oss Du med!

Vårt sätt att arbeta präglas av ett noggrant, lyhört, korrekt och flexibelt förfarande, allt vad gäller planering, genomförande och slutbesiktning av uppdrag.

Ring oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig. Vi jobbar i en bransch där engagemang och ansvar för personalen, leverans av Byggtjänsten och miljön  är ett måste. Ett kvitto på att vi har lyckats med detta är att vi har mångåriga samarbeten med de mesta  av våra uppdragsgivare. Samarbeten som ständigt utvecklas och förändras, förnyas och förbättras.

 

Jan Nykjär
VD

Välkommen att kontakta oss

VI ÄR GÄRNA DITT BOLLPLANK NÄR DET KOMMER TILL BYGG OCH VENTILATION!

Använd formuläret så hör vi av oss snarast.
Du kan även ringa oss på vårt nummer nedan.

ADRESS & TELEFON:

Jien Entreprenad AB
Sundsgatan 19
218 31 Bunkeflostrand

Telefon: 070 857 24 35

TELEFONTIDER

Måndag – fredag:
09.00 – 17.00

CERTIFIKAT