Lokalvård både till privata kunder och företag

SKÅNE ECOSTÄDAB har de resurser och den kompetens som krävs för att planera, organisera, utföra och löpande utveckla olika typer av uppdrag inom lokalvård. Vår styrka är att vi kombinerar den stora leverantörens professionalism och ansvar med den lokala aktörens engagemang.

BUTIKSSTÄDNING

Vi hjälper dig med golvvård, fönsterputsning, entrémattor, blomskötsel. Med oss, kan ni fokusera på det ni er duktiga på! Vi ska alltid leverera vad ni har förväntat er – och lite extra.

KONTORSSTÄDNING

Vi har konkurrenskraftiga tjänster inom städ. Till skillnad mot våra konkurrenter levererar vi också ett  mervärde genom den nytta och funktion vi fyller så som för kunder som miljön.

SKOLSTÄDNING

Vår städtjänst vänder sig till skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. Bland våra kunder finns både mindre privatägda skolor och större inom offentlig sektor. 

TRAPPSTÄDNING

Vi hjälper dig med trappstädning. Trapstädening kräver extra uppmärksamhet, pga sin funktion. Trappräcken har viktig roll inom säkerheten. Därför ska de också hålla rena.

FÖNSTERPUTS

Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

STORSTÄDNING

Vår tjänst innebär en grundlig rengöring av ditt hem och utförs av våra professionella städare. Vi gör alltid ett hembesök hos dig, där vi tillsammans går igenom vad som behövs i just din bostad.

INDUSTRISTÄDNING

Industristädning skiljer sig väsentligt från vanlig kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver viss typ av städning.

BYGGSTÄDNING

Vi hjälper dig med golvvård, fönsterputsning, entrémattor,. Med oss som samarbetspartner blev ni av de vanliga problemen som uppstår vid underhåll och service i era kontorslokaler.